Skip to main content

Beste klanten,

We kunnen niet wachten om u terug te zien en kunnen u dan ook met plezier aankondigen dat u vanaf 11/05 opnieuw welkom bent in al onze winkels in Belgi?.

We verzekeren u dat Leonidas nauwgezet de maatregelen van de regering volgt om uw gezondheid en die van onze werknemers te beschermen.

We blijven voorzichtig, maar zijn vooral heel blij om u binnenkort opnieuw te mogen verwelkomen in onze winkels. Vind uw winkel

Onze pralines zullen ongetwijfeld opnieuw een glimlach op uw gezicht toveren!

Laten we voorzichtig blijven en genieten als we elkaar terugzien.

We moeten natuurlijk voorzichtig blijven en de veiligheidsmaatregelen naleven. Maar we kunnen ook genieten en, zelfs met een kleine afstand, de kleine gelukjes van het leven delen met elkaar.

Laten we genieten als we elkaar terugzien

Onze engagementen

Kwaliteit is onze grootste troef

Leonidas wil je een moment van puur genot bezorgen. Daarom gebruiken onze meester- chocolatiers enkel kwaliteit chocolade.

  • 100% pure cacaoboter
  • 100% belgisch
  • Geen palmolie
Ontdekken

Leonidas schenken

Momenten vol geluk voor iedereen

Leonidas is het ideale geschenk. Leonidas geven tovert een warme glimlach op ieders gezicht.  Want zeg nu zelf, onverwachts de lekkerste chocolade geven of krijgen, dat is toch puur geluk?

Chocolade Schenken

Cadeaubon

Schenk een cadeaubon

Verras je vrienden, collega’s, klanten en andere professionele relaties met een cadeaubon van Leonidas. Nu kunnen ze zelf hun favoriete Leonidas-chocolade kiezen uit het ruime assortiment. Succes verzekerd!

Bestel je cadeaubon

Vind een Leonidas winkel dicht bij u

Zoek naar het postadres onderaan

2020宜家zw视频完整版